Witam
Pękła mi guma przegubu tylnego zewnętrznego (podwyższony na sprężynach , większy kąt :/ )
Czy ktoś ma pomysł z czego podebrać taką osłonę? Bo całą półoś z powodu gumki to trochę bez sensu.
Na forum odczytałem ,że da się dobrać od passata.. ale coś więcej? model, numer części..
z góry dzięki za pomoc..
Osłona przegubu tylnego - z czego dobrać ?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Tonieja
- Aktywny T4
- 12
- Last active: -
- Tematy: 41
- Model:
- Auto: T4yncro
- podziekowal za post: 32 razy
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Re: Osłona przegubu tylnego - z czego dobrać ?
Poszukaj mojego postu " osłona gumowa na półoś tylną'. Ja szukałem wszędzie, a dostałem w sklepie po sąsiedzku, w Gordonie w Trzebnicy, zamówili i nazajutrz była. W rozkminieniu numeru katalogowego odpowiedniego przegubu dużo pomogli koledzy z Forum. Poczytaj ten mój wątek, ewentualnie się do niego dopisuj, po co od nowa zaczynać nowy wątek, jeśli już taki istnieje. <england>
-
MooNeR
- Forumowicz T4
- 12
- Tematy: 14
- Model:
- Auto: T4 syncro
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 15 razy
- Kontakt:
Hej
tak, ale szukałeś gumy wewnętrznej, a nie zewnętrznej. Na moje oko te gumy wyglądają trochę inaczej . Tamten wątek czytałem. Ew. proszę admina o przepięcie do tamtego.
BTW znalazłem coś takiego, co się nazywa buraboot - osłonka jest tak elastyczna, że zakłada się ją przez cały przegub (na YT ciekawie to pokazują). Myślę że z tego się coś dobierze i jakiś czas to pochodzi.
tak, ale szukałeś gumy wewnętrznej, a nie zewnętrznej. Na moje oko te gumy wyglądają trochę inaczej . Tamten wątek czytałem. Ew. proszę admina o przepięcie do tamtego.
BTW znalazłem coś takiego, co się nazywa buraboot - osłonka jest tak elastyczna, że zakłada się ją przez cały przegub (na YT ciekawie to pokazują). Myślę że z tego się coś dobierze i jakiś czas to pochodzi.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2018, 18:36 przez niebieski-n2, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: jeśli odpowiadasz na ostatni post, nie ma potrzeby cytować go w całości
Powód: jeśli odpowiadasz na ostatni post, nie ma potrzeby cytować go w całości
-
sqnx429
- Nowy T4
- 10
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: Syncro & Multi
- Kontakt:
Ja dobieralem oslony w ic po przyblizonych wymiarach. Ogolbnie w VAGach czesto sie powtarzaja.