Awaria silnika AHY 2.5
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
zychu
- Nowy T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: Caravelle
- Kontakt:
Awaria silnika AHY 2.5
Witam,
Muszę wymienić silnik w mojej caravelce, ponieważ zatarł sie. Czy silniki z nowszych modeli T5 będą pasować do mojej T4 1999r.?
Jaki silnik mogę zamontować?
Szukam przystępnego silnika AHY, ale ciężko znaleźć coś konkretnego...
Muszę wymienić silnik w mojej caravelce, ponieważ zatarł sie. Czy silniki z nowszych modeli T5 będą pasować do mojej T4 1999r.?
Jaki silnik mogę zamontować?
Szukam przystępnego silnika AHY, ale ciężko znaleźć coś konkretnego...
-
grzesiex
- Znawca T4
- 16
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Krzywy ryj
- otrzymal podziekowanie: 83 razy
- Kontakt:
Re: Awaria silnika AHY 2.5
Nie.zychu pisze:Czy silniki z nowszych modeli T5 będą pasować do mojej T4 1999r.?
-
notri
- Mistrz T4
- 15
- Tematy: 43
- Model:
- Auto: Bestel > Business
- podziekowal za post: 42 razy
- otrzymal podziekowanie: 137 razy
- Kontakt:
mogę ci podać telefon do gościa u którego kupuje używki - widziałem u niego ze dwa silniki ale nie pytałem o szczegóły bo mnie to nie interesowało. Części ma w bardzo dobrym stanie - syfu nie ma - za to mogę ręczyć
-
zychu
- Nowy T4
- 14
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: Caravelle
- Kontakt:
no to bardzo prosze kontakt do tego gościa, cięzko cos znaleźć, a jak już coś jest to ceną sobie 5tys za słupek...
Dokładnie pękł jeden z zaworów, spadł na tłoka, zbił głowicę, a sam tłok pękł. Opiłki się dostały do innych cylindrów i dość mocno je porysowały... Wogóle dziwne ale ten jeden zawór który pękł jest pordzewiały, a pozostałe praktycznie sie świecą
Jakis czas temu wymieniane były zawory u pewnego mechanika, hmm mógł nie wymienic tego jednego...
Dokładnie pękł jeden z zaworów, spadł na tłoka, zbił głowicę, a sam tłok pękł. Opiłki się dostały do innych cylindrów i dość mocno je porysowały... Wogóle dziwne ale ten jeden zawór który pękł jest pordzewiały, a pozostałe praktycznie sie świecą
Jakis czas temu wymieniane były zawory u pewnego mechanika, hmm mógł nie wymienic tego jednego...