supercars poczekaj jeszcze kilka postów, a chemik211 bedzie zaprzeczał sam sobie <59> <śmiech>supercars pisze:tak tak rozbiera całe auto do okoła i przyciemnia szyby baju baju będziemy w raju.
Problem po przyciemnieniu szyb T4
-
przemonia619
- Samodzielny mechanik
- 15
- Last active: -
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: Grand Espace IV
- Opis: INITIALE PARIS
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 5 razy
- Kontakt:
Re: Problem po przyciemnieniu szyb T4
-
Wojti
- Znawca T4
- 16
- Tematy: 14
- Model:
- Auto: multivan
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 4 razy
- Kontakt:
Przemo619 dobre, dobre <brawo> <brawo>
Wiecie co panowie, tak czytam i się <32> . Po co ktoś się wypowiada a nie ma pojęcia o przyciemnianiu szyb.
Ja osobiście nie wypowiadam się o czymś czego nie potrafię lub nie wiem jak coś wykonać. A może niektórzy poprostu nabijają sobie posty i zaśmiecają forum.
Wiecie co panowie, tak czytam i się <32> . Po co ktoś się wypowiada a nie ma pojęcia o przyciemnianiu szyb.
Ja osobiście nie wypowiadam się o czymś czego nie potrafię lub nie wiem jak coś wykonać. A może niektórzy poprostu nabijają sobie posty i zaśmiecają forum.
-
supercars
- Forumowicz T4
- 15
- Tematy: 11
- Model:
- Auto: t4 multivan
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
a powiedz mi WOJTI czy jest sens zdejmowania tapicerki aby przyciemnić szyby w t4,pytam bo słyszałem że zajmujesz się tym zawodowo
-
kurol
- Kierowca T4
- 15
- Tematy: 28
- Model:
- Auto: Multivelle Long
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA
sekcja "MŁODE WILKI" - Lokalizacja: Kraków
- podziekowal za post: 51 razy
- otrzymal podziekowanie: 127 razy
- Kontakt:
Wojti nie uwazasz ze w takiej sytuacji wypadalo by sie wypowiedziec i zakonczyc przepychanki <38>Ja osobiście nie wypowiadam się o czymś czego nie potrafię lub nie wiem jak coś wykonać
U mnie tez napewno plastiki do przyciemniania sciagane nie byly ale dowiedzialem sie dopiero o tym jak rozbebeszylem wnetrze
-
Wojti
- Znawca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Jeśli chodzi o tapicerki tylne to demontaż jest bez sensu i niepotrzebne.supercars pisze:a powiedz mi WOJTI czy jest sens zdejmowania tapicerki aby przyciemnić szyby w t4,pytam bo słyszałem że zajmujesz się tym zawodowo
Natomiast tapicerki z przednich drzwi zawsze demontuję i wyjmuję szyby do przyciemnienia.
-
Wojti
- Znawca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
Dokładnie kurol. Święta racja.kurol pisze:Wojti nie uwazasz ze w takiej sytuacji wypadalo by sie wypowiedziec i zakonczyc przepychanki <38>Ja osobiście nie wypowiadam się o czymś czego nie potrafię lub nie wiem jak coś wykonać
U mnie tez napewno plastiki do przyciemniania sciagane nie byly ale dowiedzialem sie dopiero o tym jak rozbebeszylem wnetrze
-
czarny1x1x
jasne że głupotą jest rozbieranie auta ,do przyciemnienia szyb nikt zdrowy tego pewnie nie robi (jeszcze niech ktoś napisze że wyciąć szyby i zawinąć folię na zewnątrz to będzie dopiero super oklejenie same powypadają ) panowie nie popadajmy w jakieś paranoje oklejałem pare autek u kolegi prowadzi taką firmę i nigdy nie wybebeszał mi auta, z lupą pewnie by się i dopatrzył jakichś nie dociągnięć ale nie o to chodzi .
-
chemik211
- Ikona forum
- 16
- Tematy: 57
- Model:
- Auto: ...
- podziekowal za post: 39 razy
- otrzymal podziekowanie: 150 razy
- Kontakt:
Już nie długo oddaję auto do przyciemniania foty będą , auto wybebeszone , niedowiarki
-
supercars
- Forumowicz T4
- 15
- Tematy: 11
- Model:
- Auto: t4 multivan
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
chodziło mi o tył więc sprawa wyjaśnionaWojti pisze:Jeśli chodzi o tapicerki tylne to demontaż jest bez sensu i niepotrzebne.supercars pisze:a powiedz mi WOJTI czy jest sens zdejmowania tapicerki aby przyciemnić szyby w t4,pytam bo słyszałem że zajmujesz się tym zawodowo
Natomiast tapicerki z przednich drzwi zawsze demontuję i wyjmuję szyby do przyciemnienia.