Witam.
Znacie kogoś sprawdzonego w okolicach Torunia-Bydgoszczy-Gdańska kto ogarnia temat ustawienia geometrii w Multivan T4 2000r.???
Oczywiście jest tych serwisów sporo ale nigdy nie wiesz czy umieją to dobrze zrobić.
Ustawienie geometrii Toruń
-
kar
- Nowy T4
- 3
- Last active: -
- Tematy: 4
- Model:
- Auto: Multivan T4
- Kontakt:
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Re: Ustawienie geometrii Toruń
Z doświadczenia mogę powiedzieć, że masz rację. Większość jak nie 99% w T4 najchętniej ustawiłaby samą zbieżność i skasowała nawet 350zł za taką usługę :D
We Wrocławiu znałem dobry adres ale właściciel się pochorował i zamknął interes więc też jestem w kropce.
We Wrocławiu znałem dobry adres ale właściciel się pochorował i zamknął interes więc też jestem w kropce.
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
Re: Ustawienie geometrii Toruń
Jako , że posiadam urządzenie HUNTER do ustawia zbieżności to powiem tyle , ze w programie nalezy własciwie sklasyfikować wersję t4 , łącznie ze zrobieniem pomiarów (juz nie pamiętam dokładnie , czy to mierzy się z przodu i z tyłu od rantu progu do podłoża czy jakoś inaczej w przypadku t4), dopiero można ustawić własciwą wersję z listy i zabierac się za ustawienie zbieżności/kątów. Większość "ustawiaczy" idzie na łatwiznę i ustawia wszystko na chybił trafił, a pózniej wychodzi ze geometra spierdzielona.