środki do konserwacji w sprayu
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
vwyogi
- Znawca T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 32
- Model:
- Auto: Caravelle Business
- Opis: 2.8 V6
- podziekowal za post: 18 razy
- otrzymal podziekowanie: 51 razy
- Kontakt:
Re: środki do konserwacji w sprayu
cięzko, dlatego najlepiej konserwowaćflax pisze:Jak zyc 3 tyg bez auta latem? ;)
zaraz po sezonie jak jeszcze są dodatnie temperatury
-
bigos1966
- profil zaufany

- Specjalista T4
- 15
- Tematy: 42
- Model:
- Auto: t4 caracelle
- podziekowal za post: 33 razy
- otrzymal podziekowanie: 201 razy
- Kontakt:
Panowie, czy ktoś używa tego sprayu LLS MAX 003 M2 i jak go dobrze użyć.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Ronin78
- Aktywny T4
- 7
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: MULTIVAN T4
- podziekowal za post: 15 razy
- otrzymal podziekowanie: 15 razy
- Kontakt:
Nie wiem czy nie za późno na odpowiedź, Dinitrol RC900, drogi temat, ale wart każdej złotówki.bigos1966 pisze:A co polecicie żeby powstrzymać rudą, na kilka lat. oczywiście w sprayu.
-
bigos1966
- profil zaufany

- Specjalista T4
- 15
- Tematy: 42
- Model:
- Auto: t4 caracelle
- podziekowal za post: 33 razy
- otrzymal podziekowanie: 201 razy
- Kontakt:
Dzięki. U mnie nigdy nie jest za późno. Mam taki problem że nie mam kiedy się tym zająć. dwa lata temu dałem do Niby lakiernika, to zrobił gorzej niż było. Dlatego jak kiedyś wspomniał Kenobi, jak sam nie zrobisz to nikt Ci tego dobrze nie zrobi. A mam takie pytanie, czy w jeden dzień wyczyszczę ognisko rdzy i to miejsce zabezpieczę, żeby można było jeździć.
-
Ronin78
- Aktywny T4
- 7
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: MULTIVAN T4
- podziekowal za post: 15 razy
- otrzymal podziekowanie: 15 razy
- Kontakt:
Podany Dinitrol Rc900 to konwerter rdzy i podkład w jednym. Moim zdaniem tak. Tu masz info producenta :
Środek antykorozyjny przetwarzający rdzę Dinitrol RC 900. Doskonały preparat przetwarzający rdzę i służący do gruntowania w jednym. Zneutralizowana rdza tworzy z żelazem, metaloorganiczny związek żelazowy. Ta tworząca się czarna, bardzo zwarta i wytrzymała warstwa, gwarantuje długotrwałą ochronę antykorozyjną i za razem jest powłoką gruntową dzięki wzbogaceniu żywicą epoksydową. Wolna od ołowiu i cynku. Najlepszy spray na rdzę na rynku.
Środek antykorozyjny przetwarzający rdzę Dinitrol RC 900. Doskonały preparat przetwarzający rdzę i służący do gruntowania w jednym. Zneutralizowana rdza tworzy z żelazem, metaloorganiczny związek żelazowy. Ta tworząca się czarna, bardzo zwarta i wytrzymała warstwa, gwarantuje długotrwałą ochronę antykorozyjną i za razem jest powłoką gruntową dzięki wzbogaceniu żywicą epoksydową. Wolna od ołowiu i cynku. Najlepszy spray na rdzę na rynku.