GPS Tracking - jaki wybrać?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
rafflex
- profil zaufany

- Ikona forum
- 14
- Last active: -
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: Transporter
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA sekcja "STARE WYGI"
- podziekowal za post: 139 razy
- otrzymal podziekowanie: 235 razy
- Kontakt:
GPS Tracking - jaki wybrać?
GPS Tracking - Czy może ktoś korzysta i używa tej technologii w swoim aucie?
Przejrzałem i poczytałem o dostępnych urządzeniach i chętnie zamontowałbym sobie takie pudełeczko, ale nie wiem jakby się sprawowało jako jedno z zabezpieczeń przeciwkradzieżowych. Opinie o tych tanich są różne i nie mogę też precyzyjnie dowiedzieć się jaki jest koszt używania tego. Czy jest jakiś abonament?
Przejrzałem i poczytałem o dostępnych urządzeniach i chętnie zamontowałbym sobie takie pudełeczko, ale nie wiem jakby się sprawowało jako jedno z zabezpieczeń przeciwkradzieżowych. Opinie o tych tanich są różne i nie mogę też precyzyjnie dowiedzieć się jaki jest koszt używania tego. Czy jest jakiś abonament?
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Re: GPS Tracking - jaki wybrać?
Abonament to taki ile kosztuje najtańsza karta sim od operatora :) Pytanie tylko co z zagłuszarkami sygnału GPS :)
Ja niedawno myślałem nad takim czymś (ds512) https://tytangps.com/products
Ja niedawno myślałem nad takim czymś (ds512) https://tytangps.com/products
-
rotor
- Aktywny T4
- 14
- Tematy: 7
- Model:
- Auto: t4
- otrzymal podziekowanie: 11 razy
- Kontakt:
Ja posiadam urządzenie z firmy ster Polska podłączony do alarmu.
Koszty to 5zł. miesięcznie karta i 100zł raz na dwa lata jako dostęp do aplikacji w necie.
Koszty to 5zł. miesięcznie karta i 100zł raz na dwa lata jako dostęp do aplikacji w necie.
-
De'D
- Aktywny T4
- 14
- Tematy: 9
- Model:
- Auto: Caravelle AT
- Opis: bigger is better
- podziekowal za post: 16 razy
- otrzymal podziekowanie: 17 razy
- Kontakt:
Jak się będziesz chwalił na lewo i prawo to napewno złodziej pomysli żeby to zabrać, na szczęście nie każdy z zagłuszarkami chodzi z założenia - choć wiadomo ze jak chcą ukraść to ukradną.Pytanie tylko co z zagłuszarkami sygnału GPS :)
Ja mam takie coś
Koszt ok 50zł na rok, nie korzystam z hostu, mam skonfigurowany przez orange.gps-trace.com i jedyny koszt to doładować kartę raz w roku.
-
rafflex
- profil zaufany

- Ikona forum
- 14
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: Transporter
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA sekcja "STARE WYGI"
- podziekowal za post: 139 razy
- otrzymal podziekowanie: 235 razy
- Kontakt:
Dziękuję za odpowiedzi.
Coś pomyślę, choć wybór jak zwykle nie łatwy.
Gdybym wcześniej wiedział o takich "diabelskich maszynkach" to pewnie zakupiłbym jedno pudełeczko mające w sobie zarówno GPS-traker jak i zdalne sterowanie (w moim przypadku webasto).
Na początku myślałem o czymś takim najprostszym, jak model TK102: Ale jak poczytałem o możliwościach tych podanych przez Was, to sam już nie wiem...
Coś pomyślę, choć wybór jak zwykle nie łatwy.
Gdybym wcześniej wiedział o takich "diabelskich maszynkach" to pewnie zakupiłbym jedno pudełeczko mające w sobie zarówno GPS-traker jak i zdalne sterowanie (w moim przypadku webasto).
Na początku myślałem o czymś takim najprostszym, jak model TK102: Ale jak poczytałem o możliwościach tych podanych przez Was, to sam już nie wiem...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
kurol
- Kierowca T4
- 15
- Tematy: 28
- Model:
- Auto: Multivelle Long
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA
sekcja "MŁODE WILKI" - Lokalizacja: Kraków
- podziekowal za post: 51 razy
- otrzymal podziekowanie: 127 razy
- Kontakt:
Z tymi TK102 to podobno bywa rozne jedne dzialaja inne nie.
Napewno zadnych problemow nie sprawia ten https://www.motoautko.pl/product-pol-31 ... B-200.html
Osobiscie nie jestem w posiadaniu zadnego,ale na jednym motocyklowym forum wiara bardzo chwali ten z linka.
Napewno zadnych problemow nie sprawia ten https://www.motoautko.pl/product-pol-31 ... B-200.html
Osobiscie nie jestem w posiadaniu zadnego,ale na jednym motocyklowym forum wiara bardzo chwali ten z linka.