radiowęzeł w Multivanie
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Last active: -
- Tematy: 84
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
radiowęzeł w Multivanie
Po dzisiejszej przejażdżce w cztery osoby (dwie na przedzie i dwie na kanapie) stwierdziłem, że pilnie muszę wystrugać coś w rodzaju radiowęzła, żeby się dało wspólnie rozmawiać w drodze. Zwykłe darcie ryja się nie sprawdza.
Czyli chyba dwa mikrofony + jakaś magiczna skrzynka, która będzie puszczał albo muzykę z odtwarzacza albo głos kierowcy lub dowolnego z pasażerów. Zupełnie się na tym nie znam więc nawet nie wiem czym karmić Wujka Gugla? <bezradny>
Czyli chyba dwa mikrofony + jakaś magiczna skrzynka, która będzie puszczał albo muzykę z odtwarzacza albo głos kierowcy lub dowolnego z pasażerów. Zupełnie się na tym nie znam więc nawet nie wiem czym karmić Wujka Gugla? <bezradny>
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Model:
- Kontakt:
Re: radiowęzeł w Multivanie
jakies radio kupilem z busem ale jeszcze nie testowałem co ono warte, natomiast siny ząb to dobry trop. Najpierw przetestuję PMR-ki, jesli tylko nie będą się sprzęgały.
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Model:
- Kontakt:
Odgrzewam kotleta: radio mam JVC KD R-411 z jakimś wejściem uniwersalnym (AUX) i wejściem USB. Zacząłbym od tego wejścia. Czy zwykły mikrofon taki np. do Skype (z wtykiem Jack 3,5mm) sam z siebie wysteruje radio czy trzeba by dać jakiś pośredni wzmacniacz?
-
Victus
- Znawca T4
- 11
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: T4 Multivan
- podziekowal za post: 12 razy
- otrzymal podziekowanie: 33 razy
- Kontakt:
Piotrze, tu masz odpowiedz na swoje pytanie.
Pozdrawiam
http://ocforum.pl/113-motoryzacja/mikro ... ego-37009/
Pozdrawiam
http://ocforum.pl/113-motoryzacja/mikro ... ego-37009/