Nadkola
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
coyot
- Forumowicz T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 9
- Model:
- Auto: Multivan T4 Classic
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Nadkola
zamierzam założyć nadkola i tak szukam i szukam bo nie mogę znaleźć takich które nie będą wystawały poza błotnik
ktoś może coś podpowiedzieć ??
ktoś może coś podpowiedzieć ??
-
staszek
- Znawca T4
- 15
- Tematy: 20
- Model:
- Auto: T 4
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 20 razy
- Kontakt:
Re: Nadkola
Moim zdaniem prędzej ci zerdzewieje z nadkolami niż bez , szkoda zakładać kolega ma nadkola i ma pordzewiałe blachy ja nie mam i jak na razie nie ma większego problemu ale to tylko moje zdanie
-
Sterciu
- Ekspert T4
- 16
- Tematy: 189
- Model:
- Auto: T5.1 , T6.0
- podziekowal za post: 24 razy
- otrzymal podziekowanie: 210 razy
- Kontakt:
A ja calkiem odwrotny skutek widziałem , miałem auta dostawcze które bardzo ruda lubiła i tylko dzięki nadkolom rudej wogóle pod nimi nie było. Jak raz zdemontowałem nadkole bo połamało się i tak zime przejezdziłem to po zmie ruda zaczeła odrazu wyłazic w tym nadkolu. Pozatym nadkola chronią przed udzkadzaniem róznymi odpryskami z pod kół konserwacji przez co tak szybko korozja nie włazi pod nią i nie penetruje. A to ze w T4 rudej nie widać w nadkolach to nie znaczy ze pod konserwacją juz nie siedzi.staszek pisze:Moim zdaniem prędzej ci zerdzewieje z nadkolami niż bez , szkoda zakładać kolega ma nadkola i ma pordzewiałe blachy ja nie mam i jak na razie nie ma większego problemu ale to tylko moje zdanie
Sam szukam nadkol od wersji 151KM i powiem ze cięzko jest z tym aby nie były połamane i za rozsądne pieniądze...
-
3grysek
- Początkujący T4
- 15
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Nadkola są bardzo pożyteczne ponieważ cała sol po nich spływa i nie ma korozji ,ale uważaj bo te tanie zaczepiają o koła
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 16
- Tematy: 65
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 163 razy
- otrzymal podziekowanie: 781 razy
- Kontakt:
Dorwałem nareszcie ori nadkola tylne, orientuje się ktoś jakie dokładnie spinki do nich potrzeba?
Edit
357853586B 8 sztuk
N0385491 8 sztuk
2D0807300 2 sztuki
2D0807267 2 sztuki
Edit
357853586B 8 sztuk
N0385491 8 sztuk
2D0807300 2 sztuki
2D0807267 2 sztuki
-
peters
- Samodzielny mechanik
- 16
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 70 razy
- otrzymal podziekowanie: 35 razy
- Kontakt:
Jak w dwóch busach mam nadkola i nie narzekam. Kupiłem kiedyś na giełdzie w Poznaniu maja wytoczone T4 ,opalarka je trochę podgrzalem wyprofilowalem i jeżdzę kilka ładnych lat. Teraz szukałem coś na podobe gdyż jeden mam trochę uszkodzony ale cieżko coś znaleść podobnego. Trzeba kupić coś najbardziej zbliżonego i rzeźbić.